A Miradea.com webáruház mögött Ercsényi Kati ipari forma- és terméktervező mérnök és cége a Pivot270 Kft áll. Kati és a Pivot270 csapata tudásukat már több téren is bizonyították, hisz olyan dizájn referenciákat tudhatnak maguk mögött, mint például a budapesti Google Ground, az Epam Systems Kft -nek készített 3 emeletes irodakomplexum, vagy a MOL benzinkutak 2016-ban megjelenő legújabb generációs mosdóhelységei. A sikerük titka a kreatív és komplex ötletek precíz, minőségi megvalósításában rejlik. A Miradea brand és termékcsalád szintén a minőség és kreativitás alapilléreire építve jött létre 2015 nyarán.

Webshopunk termékei egytől egyig prémium minőségűek és ellenőrzött körülmények között kerülnek legyártásra, hogy ne érhesse a Vásárlót váratlan meglepetés. A Miradea brand kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy termékei Magyarországon készüljenek.

Válogass bátran kínálatunk közül, tedd színesebbé otthonodat, irodádat dekorációinkkal és garantáljuk nem fog csalódás érni!

Amennyiben további kérdésed van görgess lejjebb, vagy üzenj a Kapcsolat fül alatt. Készséggel állunk rendelkezésedre a hét bármelyik napján!

invert3

MINDEN, AMI ÖTLET ÉS DEKORÁCIÓ!
Találj ránk és kövess minket!!

TÖRTÉNETÜNK

A Miradea brand ötlete Ercsényi Kati fejéből pattant ki. Kati dizájnerként rájött, hogy néhány apró tárggyal/ kiegészítővel könnyedén fel lehet dobni egy épület belső tereit, legyen akár szó irodáról, műhelyről, vagy otthonról. A Miradea célja, hogy kreatív ötleteivel és gyártástechnológiájával  megfizethető, egyedi megoldásokat nyújtson az élhető és modern belső terek kialakításán fáradozóknak.

A BRAND MÖGÖTT

A webshop mögött tervezők állnak, akik nap mint nap belterek megalkotásával, átalakításával, megvalósításával foglalkoznak.

VÍZIÓNK

Hisszük, hogy egy szoba atmoszféráját akár egy tárgy, vagy akár egy szöveg is meg tudja változtatni. Ha kell eleganciát kölcsönöz annak, ha kell színesebbé teszi a négy falat. Olyan tárgyakat és megoldásokat tervezünk, melyek segítenek egy beltérben rejlő dizájn lehetőségek maximális kiaknázásában.

WEBSHOPUNKRÓL

Webshopunk megalkotásakor igyekeztünk arra törekedni, hogy a vásárlás barátságos közegen keresztül, a lehető legátláthatóbb és leggördülékenyebb módon történhessen meg.

 ÖTLET

Van egy jó dekorációs ötleted? Ne habozz, küldd el nekünk és megvalósítjuk neked!

DEKORÁCIÓ

Dekorációinkat a lehető legnagyobb precizitással és minőséggel készítjük el, hogy a végén azt kapd, ami a képen szerepel.

GYÁRTÁS

A termékeink nagy többsége Magyarországon készül és a gyártását tapasztalt szakemberek végzik. A szállítást több éves tapasztalattal bíró szállító cégre bíztuk.