Fizetési információk

1.      Fizetési módok

Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni a MIRADEA termékekért: átvételkor készpénzben stúdiónkban, vagy utánvéttel a kiszállításkor. Fizetéskor kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő fizetési módot.
A MIRADEA.COM oldalon csak 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak.

A vásárló a webáruházunkon keresztül leadott megrendelést átutalással, vagy a csomag kézhezvételekor fizeti. A vételár minden esetben a megrendelt áru mellett található fogyasztói ár, amely az ÁFÁ-t tartalmazza.
Az alábbiakban további információkat olvashatsz a különféle fizetési módokról.

2.      Biztonságosan – Banki átutalással

Rendelésedet banki átutalással is fizetheted. A következő bankszámlaszámra várjuk utalásod:

Pivot270 Kft.
Adószám: 24945905-2-43
Bankszámla: Unicredit
Bank 10918001-00000067-54290007

3.    Egyszerűen – Utánvéttel készpénzben kiszállításkor

Rendelésedet átvételkor, készpénzben fizeted. Rendelésed összegét a futárszolgálat munkatársának tudod kifizetni. Hogy megkönnyítsük a tranzakciót, javasoljuk, hogy tarts magadnál a rendelés teljes, pontos összegével megegyező készpénzt (ugyanakkor nem kötelező).

4.    Egyszerűen – Utánvéttel készpénzben személyes átvételkor

Rendelésedet személyes átvételkor raktárunkban, készpénzben is fizeted.

Hivatalosan is elérhető a Miradea Webáruházban a személyes átvételi lehetőség. Ahhoz, hogy igénybe vehesd a szolgáltatást nincs más teendőd, mint a rendelés leadásakor megjelölni a személyes átvételt és hívni az ügyfélszolgálati számunkat, hogy megbeszéljük az átvétel pontos időpontját.

  • A személyes átvétel egy teljesen díjmentes, választható szolgáltatás.
  • Személyes átvétel esetén a vásárlót, a rendelése bruttó értékén felül semmilyen egyéb költség nem terheli.
  • A személyes átvétel esetén vedd figyelembe, hogy raktárkészlettel helyben nem rendelkezünk, probléma esetén a terméket azonnal cserélni nem tudjuk.

ÁTVÉTELI CÍM (MIRADEA RAKTÁR):
1095 BUDAPEST Soroksári út 158/A.

5.      Hogyan fizethetek a futárnak, ha az átvételkor készpénzben fizetést választom?

Az átvételkor történő fizetésnél kizárólag készpénzzel tudsz fizetni, kártyát nem tudunk elfogadni. Rendelésed összegét a futárszolgálat munkatársának tudod kifizetni. Hogy megkönnyítsük a tranzakciót, javasoljuk, hogy tarts magadnál a rendelés teljes, pontos összegével megegyező készpénzt (ugyanakkor nem kötelező). Utánvét esetén a szállítási díj Magyarország egész területén 1.500 Ft. Rendelésedet futárszolgálattal juttatjuk el hozzád. A választott termék megrendelés visszaigazolásától számított 8-10 munkanapon belül házhoz is szállítjuk. A csomag feladásáról minden esetben e-mailben előzetesen értesítünk

6.      Mi történik, ha visszaküldöm a terméket?

Ha bármely tételt visszaküldesz, ennek ellenértékét az eredeti fizetési módon visszafizetjük neked, a visszaküldés szállítási díjának levonásával. A kártyával fizetett tételek összegét jellemzően a kártyádra fizetjük vissza, az átvételkor készpénzben kiegyenlített összeg esetén meg kell adnod banki adataidat.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.